وردپرسwordpress
در این فرم می توانید اطلاعات دوره آموزشی را مشاهده نموده و اقدام به پیش ثبت نام یا ثبت نام قطعی در کلاس های دوره نمایید
وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا متن باز و رایگان است که شما می توانید با استفاده از آن، انواع سایت و وبلاگ را راه اندازی کنید. وردپرس، به دلیل متن باز بودن و امکاناتی که در اختیار افراد قرار می دهد و همین طور، سادگی استفاده از پنل مدیریت، توانسته سهم بالایی از بازار استفاده از سیستم های مدیریت محتوا را به خود اختصاص دهد. همچنین، به دلیل استفاده بسیار بالا از این سیستم مدیریت محتوا، برنامه نویسان بسیاری نسبت به پیاده سازی افزونه ها و قالب های مختلف برای این سیستم مدیریت محتوا اقدام کرده اند که همین باعث استفاده بیشتر از وردپرس شده است. در این فرادرس، علاوه بر یادگیری خود وردپرس و نحوه استفاده از آن، چند افزونه کاربردی، نحوه راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس را نیز می آموزیم.
یکی از سوالاتی که خیلی از افراد در زمان راه اندازی سایت با آن مواجه می شوند، این است که چرا باید یک وب سایت داشته باشند؟ راه اندازی وب سایت، با توجه به حجم بالایی که از افراد می گیرد جهت راه اندازی، تامین محتوا و بروزرسانی، چه مزایایی برای فرد خواهد داشت که شخص بخواهد به خاطر آن ها، وب سایت خود را راه اندازی کند؟ در پاسخ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
حال که تصمیم گرفتید تا وب سایت خود را داشته باشید، شاید این سوال برای شما پیش آید که چگونه می توانید وب سایت راه اندازی کنید؟ برای راه اندازی وب سایت، به صورت کلی دو روش وجود دارد:
ما در این فرادرس، به بررسی نحوه راه اندازی وب سایت با استفاده از وردپرس، خواهیم پرداخت.
وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا متن باز و رایگان است که شما می توانید با استفاده از آن، انواع سایت و وبلاگ را راه اندازی کنید. وردپرس، به دلیل متن باز بودن و امکاناتی که در اختیار افراد قرار می دهد و همین طور، سادگی استفاده از پنل مدیریت، توانسته سهم بالایی از بازار استفاده از سیستم های مدیریت محتوا را به خود اختصاص دهد. همچنین، به دلیل استفاده بسیار بالا از این سیستم مدیریت محتوا، برنامه نویسان بسیاری نسبت به پیاده سازی افزونه ها و قالب های مختلف برای این سیستم مدیریت محتوا اقدام کرده اند که همین باعث استفاده بیشتر از وردپرس شده است.
شما می توانید با نصب یک قالب و همین طور نصب و تنظیم افزونه مورد نظر، سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید و یا انواع دیگری از سایت ها از جمله، سایت های شبکه اجتماعی، انجمن های گفتگو، سایت های خبری و… را راه اندازی کنید. همان گونه که گفته شد، با استفاده از نصب افزونه ها، می توان به وردپرس، امکانات و ویژگی های متفاوتی را اضافه کرد. در این فرادرس، ما علاوه بر یادگیری خود وردپرس و نحوه استفاده از آن، چند افزونه کاربردی را نیز می آموزیم. در بخش پایانی نیز، نحوه راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس را بررسی خواهیم کرد.
جهت آشنایی بیشتر با نکات تکمیلی می توانید به آموزش راه اندازی سایت و کار با وردپرس - در تکمیلی لینک (+) مراجعه نمایید، همچنین در این آموزش، از قالب وردپرس با نام Flatsome ورژن 3.5.2 استفاده شده است که در این فرادرس ارائه نشده است و شما می توانید آن را از وب سایت های معتبر خریداری کنید.
1. شروع به کار با وردپرس
2. نصب و راه اندازی وردپرس در محیط ویندوز
3. تنظیمات وردپرس
4. مدیریت قالب و نمایش سایت
5. انتشار محتوا بر روی سایت
6. مدیریت رسانه ها
7. مدیریت صفحات و برگه ها
8. مدیریت دیدگاه ها
9. مدیریت افزونه ها
10. مدیریت کاربران
11. ابزارها
12. اعمال برخی تغییرات و آماده سازی سایت و خطاهای رایج
13. نصب وردپرس بر روی Host
14. افزونه Contact Form 7
15. افزونه Sucuri
16. افزونه BackupBuddy
17. افزونه Relevanssi – A Better Search
18. افزونه آماره
19. افزونه Akismet
20. افزونه Wp Smash
21. افزونه wp-optimize
22. افزونه User Registration
23. افزونه maintenance
24. افزونه wpjalali
25. افزونه Duplicate Post
26. افزونه pricing table
27. افزونه FV Video Player
28. شروع به کار با ووکامرس
29. تنظیمات ووکامرس
30. انتشار محصول در فروشگاه
31. ابزارک ها و امکانات نمایشی ووکامرس
32. کد تخفیف در ووکامرس
33. سفارش ها در ووکامرس
34. کار با افزونه های جانبی ووکامرس
35. نهایی سازی سایت و انتقال از لوکال هاست به هاست
36. آپدیت وردپرس و قالب آن
بخش چهارم: آپدیت وردپرس و قالب آن
Flatsome ورژن 3.5.2
سلام لطفاً یک آموزشگاه در ناحیه بزنید
جهت ثبت نام میتوانید به ناحیه صنعتی خیابان فرهنگسرا فرهنگسرای فردوسی مراجعه نمایید.