مجسمه سازی کودکان
در این فرم می توانید اطلاعات دوره آموزشی را مشاهده نموده و اقدام به پیش ثبت نام یا ثبت نام قطعی در کلاس های دوره نمایید
فرهنگ یک جامعه را می توان در آثار هنری آن جامعه مشاهده کرد؛
زیرا بسیاری از آثار هنری به دست افراد هنرمند و خلاق شکل می گیرد.
کودکان نیز با اموزش مجسمه سازی با فرهنگ جامعه خود بیشتر آشنا می شوند و تلاش بیشتری در حفظ آن فرهنگ خواهند کرد.
مجسمه سازی یکی از هنرهای دستی می باشد که با استفاده از آن می توان اشکال بسیار زیبایی را خلق کرد.
مجسمه سازی یکی از فعالیت های هنری ارزشمند برای کودکان می باشد.
مشارکت کودکان در این رشته هنری و صنایع دستی منجر به نوآوری می گردد و خلاقیت و استعدادهای درونی کودکان را تقویت می کند.
مجسمه سازی برای کودکان دنیایی از خلاقیت و شادابی را به ارمغان می آورد و با آموزش مجسمه سازی به کودکان ، آن ها در می یابند که برای موفقیت در مراحل مختلف مجسمه سازی باید از صبر و پشتکار برخوردار باشند.
علاوه بر آن کودکان برای مجسمه سازی باید از فشار دستان خود بر روی گل استفاده کنند، این ویژگی سبب تقویت مهارت های حرکتی و ماهیچه ای دست آنان می گردد.
به این ترتیب آموزش مجسمه سازی به کودکان می آموزد که برای موفقیت در هر کاری نیاز به تلاش و سخت کوشی است و در کنار آن باید صبر و تحمل بیشتری داشته باشند تا بتوانند در مراحل مختلف زندگی به موفقیت و پیشرفت برسند.
از طریق آموزش مجسمه سازی به کودکان عملکرد و فعالیت مغز بهبود پیدا می کند و ارتباطات در میان سلول های مختلف مغزی برقرار می گردد.
آموزش مجسمه سازی به کودکان سبب گسترده شدن فعالیت های مغزی در آنان می گردد و این کودکان در آینده می توانند اشیای جدیدی را اختراع کرده و کسب و کار مستقلی برای خود راه اندازی کنند.
مجسمه سازی سبب بهبود مهارت های مشاهده در کودکان می گردد و آن ها از این طریق می آموزند که باید با دقت بیشتری به جزئیات موجود در اطراف خود نگاه کنند.
به این ترتیب کودکان با نگاه کردن به هر شیء، جزئیات آن را مورد توجه قرار داده و نکات جدیدی را کشف خواهند کرد.
آموزش مجسمه سازی به کودکان علاوه بر این که مهارت آنان را در این رشته هنری تقویت خواهد کرد،
همچنین به آنان می آموزد که جهان را به شیوه ای واقع گرایانه تر مورد مشاهده و کاوش قرار دهند.
آموزش ساخت مجسمه به کودکان کمک می کند تا مهارت های حرکتی خود را توسعه دهند.
به این ترتیب آن ها می آموزند که چگونه اشکال و اشیاء سه بعدی را برای ایجاد قطعه هنری در کنار یکدیگر قرار داده و به هم متصل کنند. این هنر هم چنین به آنان می آموزد که با استفاده از مواد موجود در اطراف خود بتوانند اشکال زیباتر و جدیدتری را خلق کنند و برای انجام این کار ممکن است چندین راهکار پیشنهاد دهند.
به همین دلیل کودکان با آموزش مجسمه سازی می توانند از وسایل غیر قابل استفاده موجود در محیط اطراف، اشکال زیبا و هنرمندانه ای را ایجاد کنند.
مجسمه سازی به کودکان کمک می کند تا تجربیات و مهارت های تفسیری را توسعه دهند.
با آموزش ساخت مجسمه به کودکان می توان یک راهکار مناسب برای بیان افکار درونی آنان فراهم آورد.
بهبود خلاقیت های هنری در کودکان سبب افزایش اعتماد به نفس آنان از طریق مجسمه سازی می گردد.
آموزش مجسمه سازی به کودکان سبب ایجاد هماهنگی دست و چشم و مهارت های حرکتی در آنان می گردد.
برای آموزش مجسمه سازی به کودکان، باید قدرت تمرکز آنان نیز تقویت شود.
به همین دلیل فراگرفتن این هنر سبب کاهش استرس و اضطراب در کودکان می گردد و احساس آرامش درونی را برای آنان به ارمغان خواهد آورد.
مهارت های تحلیلی کودکان به وضوح از طریق مجسمه سازی توسعه می یابد و آن ها قادر خواهند بود نحوه عملکرد اشیای مختلف را کشف کرده و از نحوه ارتبا اجزای مختلف به کار رفته در یک شیء آگاهی پیدا می کنند. به این ترتیب کودکان با آموزش مجسمه سازی با کسب تجربه در مهارت های عملی، می توانند در مشکلات گوناگون از راه حل های متنوع استفاده کنند.
هم چنین کودکان می توانند به کشف جهان پرداخته و یک تعامل سازنده با محیط اطراف خود داشته باشند.
خلاقیت در مجسمه سازی به کودکان اجازه می دهد طبیعت و محیط اطراف را درک کرده و زیبایی های آن را کشف کنند.
به این ترتیب با آموزش ساخت مجسمه به کودکان، می توان زیبایی های موجود در دنیای اطراف را برای آن ها قابل لمس کرد و آن ها از این طریق در می یابند که زیبایی را می توانند در هر پدیده ای در جهان پیدا کنند و برای این کار تنها نیاز به وسعت دید و برخورداری از یک ذهن خلاق می باشند که این ویژگی نیز از طریق مجسمه سازی در آنان تقویت می گردد.
کودکان از طریق مجسمه سازی می توانند افکار درونی خود را بیان کنند.
آن ها می توانند وارد دنیای دیگری شوند که هیچ محدودیتی در آن وجو ندارد و کودکان می توانند با توانایی ها و تخیل خود در دنیای هنر و خلاقیت گام بردارند.
مجسمه سازی یک شیوه مؤثر برای بروز توانایی ها و استعدادهای فردی کودکان می باشد.
آموزش مجسمه سازی به کودکان چشم انداز جدیدی از زندگی را در پیش روی آنان قرار می دهد و از این طریق کشف دنیای اطراف برای آن ها آسان تر می گردد. کودکان از طریق مجسمه سازی می توانند در پدیده های موجود در اطراف خود بیندیشند و جایگاه واقعی خود را در جهان پیدا کرده و به اکتشافات جدیدی برسند. آموزش ساخت مجسمه به کودکان سبب توسعه توانایی های هنری در آنان می گردد؛
زیرا مجسمه سازی رشته ای است که قوه تخیل کودکان را به چالش می کشد.
به همین دلیل آموزش ساخت مجسمه به کودکان آن ها را قادر به استفاده از تکنیک های پیشرفت مورد نیاز برای پرورش استعدادها و خلاقیت های درونی شان می کند.